Home » Wat we doen

Maatwerk is onze passie

Websight is sterk in het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van slimme online toepassingen. Op zoek naar een maatwerk website of wil je een eigen webapplicatie laten ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar wij doen meer dan digitaal. Ook het voor het ontwerpen van grafische uitingen, zoals logo’s, banners of digitale flyers kun je ons altijd wakker maken.

Ons motto? Laat het web voor je werken. Wij zetten web technieken optimaal in bij het verwezenlijken van de online doelstellingen van je organisatie. Gebruiksgemak, innovatie en efficiency staan bij ons voorop, zowel voor onze klanten als de eindgebruikers.

Ontwerp
Ontwerp
Techniek
Techniek
Site Search
Site Search
Optimalisatie
Optimalisatie
Service
Service
En meer...
En meer...
Ontwerp

Meer dan alleen vormgeving

Een ontwerp staat nooit op zich, het vergt een helder uitgangspunt. Wat wil je bereiken bij welke doelgroep. Onze designers starten daarom eerst met het uitwerken van wireframes. Puur functioneel wordt bepaald waar de gewenste functionaliteiten het beste tot zijn recht komen en hoe ze zich verhouden ten opzichte van elkaar. En tegenwoordig hoort ook de werking op verschillende schermformaten tot dit proces.

Mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken in deze tijd. We maken hiervoor gebruik van responsive design. Hiermee wordt de basis gelegd voor het interactie ontwerp en de uiteindelijke grafische vormgeving. Want vormgeving is zeer bepalend voor de beleving en gebruiksvriendelijkheid. Het moet naadloos aansluiten bij het imago van onze opdrachtgevers, de juiste uitstraling hebben en logisch zijn in gebruik.

Ontwerp
Techniek
Techniek

De motor van iedere website

Websites en -applicaties moeten gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn. Met techniek vullen we dit in. Websight ontwikkelt met diverse platforms en CMS-en. Denk hierbij aan React, NodeJS, Craft CMS, WordPress of het Yii2 Framework. Dankzij deze verschillende technieken is maatwerk bij ons geen probleem. 

Samen met de klant maken we een weloverwogen keuze voor een oplossing die aansluit bij de klantvraag en het uiteindelijke doel van een online project. Hierbij zijn betrouwbaarheid en continuïteit belangrijke aandachtspunten, aangezien een website of applicatie meestal een investering voor meerdere jaren betreft.

Site Search

Zoeken met beleving

Wat heb je aan een zoekfunctie die geen of slecht resultaat geeft? Inderdaad, niets. De perfecte reden voor Websight om een zoekfunctie te ontwikkelen die net als alle andere functionaliteiten op je website goed werkt.

Een Sooqr zoekfunctie kan op iedere bestaande website geplaatst worden. Als je tevreden bent over je eigen website, maar niet zo te spreken bent over de performance van de zoekfunctie.

En voor Magento is een plugin ontwikkeld (te vinden in Magentoconnect) die je zelf eenvoudig kunt installeren via de backend van je webshop.

Site Search
Optimalisatie
Optimalisatie

Continu leren en verbeteren

Er zijn meerdere parallelle stappen die genomen moeten worden om resultaten of KPI’s te behalen. Denk hierbij aan het genereren van (liefst kwalitatief) bezoek naar de site. Een bezoeker gaat een trechter in, met als doel dat hij onderaan de trechter zijn informatie heeft gevonden, contact opneemt of iets aanschaft. Hiervoor moet continu bijgestuurd worden op basis van ervaringen. En dat kan, alles is tenslotte meetbaar.

Websight helpt zijn klanten graag met het behalen van meetbaar resultaat. Want het houdt niet op bij het opleveren van een prachtige, doeltreffende website of applicatie. Eigenlijk start het proces op dat moment pas.

Service

Vragen zijn altijd welkom

Na de ontwikkeling en oplevering van online projecten houden we graag contact. Want we doen nog zoveel meer. Ook voor domeinregistraties, webhosting, advies en beheer van content ondersteunen wij onze klanten.

En onze supportafdeling is altijd bereikbaar, mocht je met een storing of ander webprobleem te maken krijgen. We helpen je graag verder!

Service
En meer...
En meer...

Samen met onze partners

Een online project is compleet zodra alles klopt. Naast techniek en design is het belangrijk net zoveel aandacht te besteden aan elementen als content, beeld en optimalisatie.

Door de jaren heen hebben wij ervaren dat een goede samenwerking beter resultaat levert. Met partijen waarbij de klik zo goed is, dat wij blind op hen vertrouwen, werken wij tegenwoordig nauw samen. Zij snappen ook dat een succesvol resultaat voor onze klanten het einddoel is.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.