Home » Wat we doen » Meer dan alleen vormgeving

Meer dan alleen vormgeving

Het raakvlak van digitaal een drukwerk

Een eigen huisstijl zorgt voor een stuk herkenbaarheid en bepaald in grote mate de uitstraling van je organisatie. Het is vaak het eerste wat (potentiële) klanten of cliënten van je bedrijf zien. En ook al gaat veel communicatie tegenwoordig digitaal: voor een consequente uitstraling is het doorvoeren van de huisstijl in het drukwerk erg belangrijk.

Door onze jarenlange ervaring met zowel digitale designs als drukwerk, kunnen wij je ook op dit vlak ondersteunen en adviseren. Wij kunnen het ontwerpen van logo’s, briefpapier, visitekaartjes of banners volledig uit handen nemen. Samen met jou werken we een aantal voorstellen uit en bepalen we de geschikte papierformaten, waarna de materialen bij een drukker naar keuze afgedrukt kunnen worden.

Hieronder tonen wij graag enkele voorbeelden van eerder werk.

Volledige huisstijl

Tijdens de eerste gesprekken voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en website voor TRCKTrace kwam direct de wens tot het ontwerpen van nieuwe visitekaartjes en flyers naar voren.

Na het opstellen van een stijlgids is deze stijl consequent doorgevoerd in alle uitingen. 

Na oplevering heeft TRCKTrace op basis van de aangeleverde brondocumenten zelf de laatste aanpassingen in het facturatiesysteem gemaakt, zodat ook hun digitale facturen nu dezelfde uitstraling hebben.

Ontwerp TrckTrace
Ontwerp Bridgebuilders

Logo en drukwerk

Bij dit project is de bestaande hijsstijl van een organisatie herzien vanwege een naamswijziging. De bijbehorende rebranding is doorgevoerd op de website, maar ook in het drukwerk.

Het uitgangspunt van deze designs is het door ons uitgewerkte logo. Hierin hebben we de drie pijlers van de stichting verwerkt, elk voorzien van een eigen basiskleur.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.