Wij 'doen' internet. Onze diensten zijn op dit gebied breed. Internetbureau Websight heeft alles in huis om een compleet traject, van concept tot succesvol online product, te realiseren. Alles begint met een idee, dat we omvormen tot een klinkend online concept dat dienstbaar is aan de doelstellingen en de doelgroepen die eraan gesteld zijn.

Dat maakt online zo ontzettend leuk! We helpen je graag op weg om de uitwerking van je idee concreet te maken. 

 

Techniek

De motor van iedere website

Websites en -applicaties moeten gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn. Met techniek vullen we dit in. Websight ontwikkelt met diverse platforms en CMS-en. Denk aan Yii, React, Angular, Wordpress of ons eigen CMS. Uiteraard kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht.

Samen met de klant maken we een goede keuze voor een systeem dat aansluit bij de vraag en het uiteindelijke doel van een online project. Websight besteedt daarom ruim aandacht aan de kwaliteit en kennis van zijn developers.

Techniek image
Ontwerp

Meer dan alleen vormgeving

Een ontwerp staat nooit op zich, het vergt een helder uitgangspunt. Wat wil je bereiken bij welke doelgroep. Onze designers starten daarom eerst met het uitwerken van wireframes. Puur functioneel wordt bepaald waar de gewenste functionaliteiten het beste tot zijn recht komen en hoe ze zich verhouden ten opzichte van elkaar. En tegenwoordig hoort ook de werking op verschillende schermformaten tot dit proces.

Mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken in deze tijd. We maken hiervoor gebruik van responsive design. Hiermee wordt de basis gelegd voor het interactie ontwerp en de uiteindelijke grafische vormgeving.  Want vormgeving is zeer bepalend voor de beleving en gebruiksvriendelijkheid. Het moet naadloos aansluiten bij het imago van onze opdrachtgevers, de juiste uitstraling hebben en logisch zijn in gebruik.

Ontwerp image
Optimalisatie

Continu leren en verbeteren

Er zijn meerdere parallelle stappen die genomen moeten worden om resultaten of KPI’s te behalen. Denk hierbij aan het genereren van (liefst kwalitatief) bezoek naar de site. Een bezoeker gaat een trechter in, met als doel dat hij onderaan de trechter contact opneemt of iets aanschaft. Hiervoor moet continu bijgestuurd worden op basis van ervaringen. En dat kan, alles is tenslotte meetbaar.

Websight helpt zijn klanten graag met het behalen van meetbaar resultaat. Want het houdt niet op bij het opleveren van een prachtige, doeltreffende website of applicatie. Eigenlijk start het proces op dat moment pas.

Optimalisatie image
Service

Vragen zijn altijd welkom

Na de ontwikkeling en oplevering van online projecten houden we graag contact. Want we doen nog zoveel meer. Ook voor domeinregistraties, webhosting, advies en beheer van content ondersteunen wij onze klanten. 

En onze supportafdeling is altijd bereikbaar, mocht je met een storing of ander webprobleem te maken krijgen. We helpen je graag verder!

Service image
En meer

Samen met onze partners 

Een online project is compleet zodra alles klopt. Naast techniek en design is het belangrijk net zoveel aandacht te besteden aan elementen als content, beeld en optimalisatie.

Door de jaren heen hebben wij  ervaren dat een goede samenwerking beter resultaat levert. Met partijen waarbij de klik zo goed is, dat wij blind op hen vertrouwen, werken wij tegenwoordig nauw samen. Zij snappen ook dat een succesvol resultaat voor onze klanten het einddoel is.

Meer over onze partners

En meer image