Home » Ons werk » OTC Organics

Wereldwijd communiceren naar OTC doelgroepen met verschillende informatie behoeften

OTC Organics is een specialist in het vermarkten van biologische groenten en fruit uit binnen- en buitenland. Sinds 2004 werken zij met passie wereldwijd samen met producenten. En met hulp van OTC vinden deze producten de schappen van onze supermarkten. Je weet het misschien niet, maar wellicht eet jij ook wel eens een OTC banaan!

Meer dan in- en verkoop

Samen met OTC werkten wij de conceptuele basis uit voor de nieuwe websites. In het design staat de betrouwbare uitstraling en de passie voor de gezonde, frisse en verantwoord geteelde producten centraal. 

We hielden sterk rekening met flexibiliteit, want de website moet natuurlijk wel met het bedrijf mee kunnen groeien! Zo ontstonden er drie websites waarmee OTC de telers, (potentiële) klanten en leveranciers wereldwijd kan voorzien van de juiste informatie.

Deze bezoekers worden door middel van de overkoepelende portal naar de website gebracht in de juiste taal. 

We houden daarbij natuurlijk de vinger aan de pols; samen met OTC werken we doorlopend aan de optimalisatie van de conversie van alle webpagina’s. Want de mooie producten van OTC verdienen veel aandacht! 

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.