Home » Ons werk » Lodger

Website en shop met Lodger feeling​ door middel van responsive design

Lodger is ontwerper en producent van producten voor baby’s en kinderen tot 6 jaar. Van draagdoeken tot mutsen, van sjaals tot draagzakken. De producten zijn gebreid, waardoor het de herkenbare Lodger kwaliteit en uitstraling krijgt. Bij alle producten staan veiligheid en kwaliteit voorop.

Fontgebruik net zo belangrijk

De door Lodger zelf ontwikkelde huisstijl biedt prachtige mogelijkheden om online in te zetten. Tegenwoordig is er op het gebied van lettertype gebruik ook online veel mogelijk. De verschillende elementen vullen elkaar goed aan en de uitstraling van Lodger komt volledig tot zijn recht.

Door het gebruik van responsive webdesign wordt de website toegankelijk voor zowel de desktop als laptops, tablet en mobiele telefoon. De elementen en content passen zich automatisch aan naar het specifieke kanaal wat de bezoeker gebruikt. Een perfecte manier om het Lodger feeling altijd en overal goed over te brengen.

Het nieuwe verkoopkanaal

Het is erg makkelijk om de kwaliteit van Lodger producten te ervaren wanneer je in een winkel staat. Maar in deze tijd kun je niet meer zonder online verkoopkanaal. Daarom heeft de nieuwe website van Lodger ook een webshop. Via de website kunnen producten van Lodger in meerdere landen gekocht worden. De afhandeling gebeurt volledig geautomatiseerd, dat maakt het voor Lodger nóg gemakkelijker om zich te richten op waar ze écht goed in zijn: het ontwerpen van prachtige artikelen voor baby’s en kids.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.