Lodger website project

Website en shop met Lodger feeling door middel van responsive design

In het kort

  • Babyproducten
  • Gevestigd in Woerden
  • Concept & Design | Corporate | Shop
  • Wereldwijd in meer dan 350 winkels verkrijgbaar
  • www.lodger.com

Korte introductie

Lodger is ontwerper en producent van producten voor baby’s en kinderen tot 6 jaar. Van draagdoeken tot mutsen, van sjaals tot draagzakken. De producten zijn gebreid, waardoor het de herkenbare Lodger kwaliteit en uitstraling krijgt. Bij alle producten staan veiligheid en kwaliteit voorop.

 

'We willen het gevoel en de kwaliteit van onze Lodger producten online overbrengen'.

Susan van Haren - brand manager Lodger

Fontgebruik net zo belangrijk image

Fontgebruik net zo belangrijk

De door Lodger zelf ontwikkelde huisstijl biedt prachtige mogelijkheden om online in te zetten. Tegenwoordig is er op het gebied van lettertype gebruik ook online veel mogelijk. De verschillende elementen vullen elkaar goed aan en de uitstraling van Lodger komt volledig tot zijn recht.

Door het gebruik van responsive webdesign wordt de website toegankelijk voor zowel de desktop als laptops, tablet en mobiele telefoon. De elementen en content passen zich automatisch aan naar het specifieke kanaal wat de bezoeker gebruikt. Een perfecte manier om het Lodger feeling altijd en overal goed over te brengen.

Het nieuwe verkoopkanaal

Het is erg makkelijk om de kwaliteit van Lodger producten te ervaren wanneer je in een winkel staat. Maar in deze tijd kun je niet meer zonder online verkoopkanaal. Daarom heeft de nieuwe website van Lodger ook een webshop.

Via de website kunnen producten van Lodger in meerdere landen gekocht worden. De afhandeling gebeurt volledig geautomatiseerd, dat maakt het voor Lodger nóg gemakkelijker om zich te richten op waar ze écht goed in zijn: het ontwerpen van prachtige artikelen voor baby's en kids.

Het nieuwe verkoopkanaal image