Home » Ons werk » BMG Production Music

Optimalisatie en beheer van geavanceerde webapplicatie voor professionals in de mediawereld

Toonaangevend in de markt van professioneel muziekgebruik

BMG MusicDIRECTOR is gespecialiseerd in het leveren van muziek en geluidseffecten voor radio en televisie, reclamebureaus en audiovisuele bedrijven. Websight is gespecialiseerd in het bouwen van geavanceerde webapplicaties. En zo kwam de wens van MusicDIRECTOR meer dan 10 jaar geleden bij ons terecht. Namelijk, meer dan 1,5 miljoen titels van hoge kwaliteit snel online toegankelijk maken voor de doelgroepen.

Toekomstmuziek: MD blijft groeien. Het kan immers altijd beter!

Als vaste sparringpartner en bouwer van MusicDIRECTOR denken wij steeds mee over (optimalisatie van) het product. Zowel conceptueel, in het kader van het nastreven van alle doelen van MusicDIRECTOR, als uitvoerend. Met ons begrip van “Form follows function” geven wij de best mogelijke invulling aan functie en design. De techniek volgt dit, maar is tegelijkertijd in hoge mate bepalend voor de totale MusicDIRECTOR-experience.

BMG

Techniek waar muziek in zit

Vanaf nu hoef je geen uren meer te zoeken in je CD collectie naar de juiste track. Met MusicDIRECTOR vind je snel de muziek die je nodig hebt. Alle tracks zijn te downloaden in diverse audioformaten en vervolgens direct te gebruiken. Overal ter wereld waar je toegang hebt tot internet. Dit maakt MusicDIRECTOR tot de killer app die de concurrentie ver achter zich laat.

Zoekfunctie

Enkele staaltjes van ons kunnen

  • het inrichten en onderhouden van webservers die de enorme hoeveelheid audio snel en efficiënt kunnen serveren

  • webdesign dat de grote berg functionaliteiten visueel stroomlijnt

  • de “MD fm” audioplayer waarmee de muziek zichtbaar gemaakt wordt en waarin je eenvoudig een fragment kunt selecteren en delen met andere MD-gebruikers

  • de Cuesheet-generator waarmee het aanmelden van de gebruikte muziekstukken eenvoudiger is geworden

  • de uitmuntende zoekfunctionaliteit die (ook weer) snel en efficiënt de meest relevante zoekresultaten en filtermogelijkheden biedt. Powered by Sooqr®, natuurlijk!
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.