Home » Ons werk » Consolidated

Werving en vacature site voor Consolidated

Direct hogerop!

Van lekkages tot het gehele dakmanagement voor externe partijen: Consolidated staat voor vakmanschap op het dak.  Om het team te vergroten is Consolidated continu op zoek naar nieuwe collega’s. Voorheen werd dit via de website van het overkoepelende MSQ gedaan. Maar Consolidated wilde hier graag hun eigen look-and-feel aan meegeven.
Samen met onze partner Story Studio is daarom een volledig nieuwe HR website opgebouwd.

Vacatures op #1

Het doel van de website is om de vacatures op een zo uitgebreid mogelijke manier onder de aandacht te brengen. Hierbij staan de beelden en andere collega’s centraal. Door persoonlijke verhalen en video’s uit de praktijk, krijgen potentiële collega’s een beter beeld van de inhoud van de vacatures.

De website is gekoppeld aan het bestaande HR systeem HROffice. Door middel van een API koppeling worden alle mutaties op de vacatures automatisch op de website verwerkt. Sollicitaties komen ook automatisch in het HR pakket terecht. Binnen de website de vacature wel voorzien worden van extra informatie en media, welke standaard in het HR systeem niet beschikbaar zijn.

Uiteraard is ook deze website met de mobiele gebruiker in gedachten gebouwd. Een groot deel van de doelgroep komt namelijk via mobiele apparaten op de website.

Landingspagina

Vooruitlopend op het project hebben we samen met de klant en het designbureau een landing page opgebouwd, welke apart gehost wordt op directhogerop.nl. Hierdoor kon er direct begonnen worden met het werven van nieuwe collega’s, nog voordat de definitieve HR website online stond.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.