Websight ontwikkelt veel van zijn maatwerk projecten in Yii, een open-source PHP framework met een actieve gebruikersbase. Onze historie met Yii gaat terug naar versie 1, maar inmiddels zijn nagenoeg alle applicaties overgegaan naar Yii2. Voor ons als webbouwer biedt Yii2 een perfecte basis om snel een basis applicatie neer te zetten die voldoet aan de huidige technische maatstaven. Voor onze klanten betekent dit een kortere doorlooptijd van projecten en daarmee dus meestal lagere kosten. Wij kunnen ons door het Yii framework meer richten op het bouwen van daadwerkelijk vernieuwende functionaliteiten, omdat we niet voor elk project het wiel opnieuw hoeven uit te vinden.

Beheer van Yii applicaties

De techniek is voor ons een middel om doelen te bereiken. Maar als er eenmaal voor een techniek gekozen is, dan is het belangrijk dat systemen up-to-date gehouden worden. Soms is dit niet mogelijk, omdat de oorspronkelijke leverancier niet meer beschikbaar is. Inmiddels hebben wij ruime ervaring met het overnemen van bestaande Yii projecten. Wij zorgen dat deze systemen bijgewerkt worden en ontwikkelen nieuwe functionaliteiten.

Bent u op zoek naar een nieuwe partij om uw bestaande Yii applicatie door te ontwikkelen? Of heeft u specifieke wensen voor een compleet nieuwe applicatie? Neem dan contact met ons op!

Standaard mogelijkheden binnen Yii

Voor Yii en elk ander framework geldt: de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar graag geven we een kleine toelichting welke functionaliteiten het framework standaard biedt:

  • Authenticatie - het framework biedt standaardoplossingen voor het inloggen, registreren en beheren van gebruikers.
  • Validatie - uitgebreid geteste oplossingen voor de validatie van gebruikersinvoer.
  • Veiligheid - het framework biedt ruime mogelijkheden voor de toepassing van best practices voor de opslag van gevoelige data.
  • Flexibel - door de ingebouwde ondersteuning voor REST API's zijn koppelingen met externe applicaties eenvoudig te leggen.
  • Snelheid - door de minimale footprint van het Framework, gecombineerd met optionele caching, zijn snelle laadtijden te realiseren.
  • Auditing - via plugins kan er een audit-trail worden aangeleverd van mutaties die in het systeem plaatsvinden.