Estivant zomerwerk project

Zomerwerk.nl de tool voor Estivant op het gebied van personeelswerving en -behoud

Wist je?

  • Estivant
  • Reizen
  • Personeelswerving
  • Concept & Design | Intranet & Community
  • www.estivant.nl

Een kleine introductie

Estivant bestaat ruim 15 jaar en is specialist op het gebied van eenouder- en singlevakanties. Hiervoor maken zij gebruik van eigen vakantiekrachten die namens Estivant op de vakantiebestemmingen werkzaam zijn. Zo zijn er in de zomermaanden met gemak 350 medewerkers op verschillende vakantiebestemmingen actief voor Estivant.

Jeugdige avonturiers aan je binden image

Jeugdige avonturiers aan je binden

Estivant werkt ieder jaar met een grote poule aan vakantiekrachten, zowel in de zomer als in de winter. Samen vervullen ze een scala aan functies verspreid over alle vakantiebestemmingen waar Estivant actief is. Een hele klus om dat allemaal in goede banen te leiden zo verspreid over heel Europa.

De vraag die Estivant bezig hield: Hoe zorg je ervoor dat deze jeugdige avonturiers weten wat je ze te bieden hebt? En hoe kunnen we de betrokkenheid van deze vakantiekrachten na het seizoen behouden? 

Daarvoor hebben wij een energieke aansprekende website gebouwd. Hierin is alles specifiek gericht op deze doelgroep. Zij kunnen er alles makkelijk vinden, wijzigen en uitwisselen.

De website biedt Estivant de ruimte potentiële nieuwe krachten te informeren over de mogelijkheden van werken in het buitenland. Alle vacatures staan vermeld. En het biedt de mogelijkheid geïnteresseerden verder te enthousiasmeren door  ze ook een kijkje achter de schermen te geven met verhalen en foto’s van vakantiekrachten zelf. Een compleet pakket voor personeelswerving. 
 
Daarnaast beschikken de vakantiekrachten over een eigen account waarin beide partijen elkaar van de laatste informatie kunnen voorzien. En door Zomerwerk.nl te koppelen aan het personeelssysteem van Estivant is de informatie overal gelijk en up to date.
 
Niet alleen kunnen vakantiekrachten met hun Estivant in contact blijven via Zomerwerk.nl. Ook zomerwerk collega’s onderling kunnen elkaar vinden en foto’s en video’s van elkaar bekijken. Grote kans dat ze er namelijk zelf ook op staan!

 image