Phone House project

Phonomenale samenwerking! Goed staaltje techniek maakt retaildoelstellingen realiseerbaar

Facts & figures

  • Retail
  • Gevestigd in Amersfoort
  • 800.000 productcombinaties
  • Plaats 22 in de Twinkle Retail top 100
  • Sitesearch
  • www.phonehouse.nl

Kleine introductie

The Phone House Nederland is onderdeel van het Britse beursgenoteerde The Carphone Warehouse. The Carphone Warehouse is de grootste onafhankelijke retailketen voor mobiele communicatie in Europa. Phone House is sinds 1998 actief op de Nederlandse markt. De keten levert alle merken mobiele telefoons, alle netwerken, accessoires, (mobiel) breedband abonnementen, tablets en digitale televisie.

Meer dan alleen technisch onderhoud en beheer image

Meer dan alleen technisch onderhoud en beheer

Samenwerken met een klant die een scherpe focus op online activiteiten heeft. Meegroeien in de grootse plannen en doelstellingen is voor een internetbureau met dezelfde focus en vergelijkbare doelen natuurlijk niet te versmaden.

Wij werden dus Phone House’ technisch uitvoerende partner. En uitvoeren dat doen we! En daar zijn we nog lang niet mee klaar. Zo maken wij koppelingen met de back-offices van de verschillende providers voor de uitwisselingen van data, maar ook met de  systemen van Phone House’ logistieke partner.

We bouwen aan diverse voucher-acties, de “Verlengingschecker”, implementeren en verbeteren onze retesnelle vind-oplossing Sooqr en optimaliseren de winkelpagina zodat consumenten eenvoudiger kunnen bestellen. En nog veel meer. Overigens beperken onze werkzaamheden voor Phone House zich niet tot de website/-shop. We werken samen met Mobile Company aan de mobiele webshop en verzorgen alle nodige api's. 

 

Alles vanuit de doelstellingen voor conversieoptimalisatie. 

 image