Frankwatching Sooqr project

20.000 inhoudelijke artikelen snel doorzoekbaar met Sooqr Content Search

Wist je?

 

  • Sooqr sitesearch

Korte introductie

Frankwatching is een onafhankelijk crossmediaal online platform dat zich richt op
kennisdeling rondom online trends, tips & tricks. Inmiddels uitgegroeid van een eenmansblog tot een crossmediaal platform met een grote en actieve community met meer dan 175.000 abonnees, volgers en fans; ca. 300.000 unieke bezoekers en ruim 1.000.000 pageviews per maand.

Content search image

Content search

Met behulp van Sooqr Content Search is het voor deze bezoekers nu eenvoudig om de diepte in te gaan op onderwerpen die alles met marketing te maken hebben. Artikelen over ‘Google Analytics’ worden direct gevonden, omdat Sooqr direct een relevant resultaat toont, al bij het intypen van ‘Goo’.

Sooqr Content Search biedt een oplossing  om snel je weg te vinden binnen grote hoeveelheden content. Door de unieke combinatie van direct resultaat, filtering én een complete backend heb je als beheerder van een website weinig omkijken meer naar het faciliteren van je bezoekers.

'Het is qua search of je van de hel in de hemel terecht komt, hier waren we naar op zoek!'

Frank Janssen (eigenaar Frankwatching.com)

 

Interessante resultaten

Dagelijks gebruiken honderden bezoekers de zoekfunctie op Frankwatching.com. Deze bezoekers bezoeken gemiddeld ruim 5,5 keer zoveel pagina’s t.o.v. niet-zoekers. De gemiddelde bezoekduur ligt net zoveel hoger. Zoekers zijn engaged en door het faciliteren van de zoekfunctie middels Sooqr Content Search blijven ze dat. Dat beseft Frank zich terdege.

Aardig om te vermelden: de top-3 van zoekwoorden hebben allen te maken met social media:

 

  • facebook
  • social media
  • linkedin

 

Tip: zoek op Frankwatching.com vooral even op ‘Sooqr’, dan lees je nog meer over site search en Sooqr Content Search.